Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Καλλίτσαινας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΑΙΝΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Την Κυριακή, στις 28 Ιανουαρίου 2018, κόβουμε τη Βασιλόπιτά μας κι ανταλλάσουμε ευχές, για το νέο χρόνο, με τα μέλη μας κι όλους τους γνωστούς και φίλους.
Αν, στα βουνά που πάτε ή στους κάμπους που γυρνάτε, νιώσετε κάτι να ευωδιάζει και να μοσχοβολάει να ξέρετε ότι αυτό είναι από τα αρωματικά βότανα που μαζεύουμε τούτες τις μέρες για να παρασκευάσουμε τη Βασιλόπιτά μας, την οποία θα κόψουμε την Κυριακή στις 28 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 στο Θέατρο Ξυλοτεχνίας του Δήμου Περιστερίου, επί της οδού Παρασκευοπούλου και Κωστή Παλαμά γωνία (δίπλα στην πλατεία Μπουρναζίου), όπου και προσκαλούμε τα μέλη μας κι όλους τους γνωστούς και φίλους να έρθετε να απολαύσουμε τη μοναδική και υπέροχη γεύση της μαζί με άλλα καλούδια και φιλέματα, που θα μας προσφέρουν οι καλόκαρδες και χαρούμενες συγχωριανές μας.
Αυτονόητο δε είναι ότι η πίτα όχι μόνο θα φτάσει για όλους, αλλά θα έχει και περίσσευμα, αφού η Καλλίτσαινα πάντοτε έχει περίσσευμα αγάπης.
Και αφού μιλάμε για Καλλιτσάνικη εκδήλωση αυτονόητο είναι, επίσης, ότι θα ηχήσουν και τα κλαρίνα και θα πέσουν και οι στροφές.
Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους με χαρά και αγάπη.
Καλή αντάμωση και καλή διασκέδαση

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου