Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Καλλίτσαινας (28-1-2018)

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στο θέατρο «ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΑ» του Δήμου Περιστερίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλίτσαινας.
Την πίτα ευλόγησε κι έκοψε ο π. Γεώργιος Κατσαρός, από τον Ι.Ν. Αγίου Αιμιλιανού Κολωνού.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καλλίτσαινας, κ. Δημήτρης Γεωργόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας, κ. Δημήτριος Παπακωνσταντόπουλος, ο επίτιμος Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος ε.α. κ. Δημήτριος Μητρόπουλος, ο ιατρός -γαστρεντερολόγος, κ. Κων/νος Νασόπουλος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Λούτος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά άτομα από τα γύρω χωριά και αντιπροσωπείες συλλόγων, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συλλόγου Πλατανιτών, κ. Παναγιώτης Λυμπερόπουλος,  ο γραμματέας του Συλλόγου Άνω Δωριτών, κ. Νικόλαος Φ. Κόλλιας, ο αστυνομικός διευθυντής, κ. Πολυχρόνης Μανουσόπουλος, ο εκπαιδευτικός, κ. Φώντας Σπηλιώτης και ο συγγραφέας-λαογράφος, κ. Δημήτριος Κολέτσος, ο οποίος αντί χαιρετισμού είπε ένα τραγούδι.
Προσφέρθηκαν σε όλους πλούσια φαγητά και εδέσματα, τα οποία είχαν παρασκευάσει με αγάπη οι γυναίκες-μέλη του Συλλόγου Καλλίτσαινας.
Το κλίμα της εκδήλωσης ήταν, για μια ακόμη φορά, ιδιαίτερα εντυπωσιακό και όσοι παρευρέθηκαν σ’ αυτή πέρασαν μια πολύ όμορφη κι ευχάριστη ημέρα.
Συγχαρητήρια, στον φίλο Δημήτρη Γεωργόπουλο και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Καλλίτσαινας για την όμορφη εκδήλωση και φιλοξενία. Και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου