Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Κατεπείγουσα ανάθεση για μεταφορά 200 τόνων σκουπιδιών από τον Δήμο Οιχαλίας

Στην κατεπείγουσα ανάθεση μεταφοράς 200 τόνων σκουπιδιών προβαίνει ο Δήμος Οιχαλίας, μετά την κήρυξή του, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ύστερα από την πυρκαγιά στη χωματερή του Μελιγαλά, τον περασμένο Οκτώβριο, εξ αιτίας της οποίας δεν γινόταν αποκομιδή απορριμμάτων.

Ο δήμος έχει ήδη απευθύνει σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την εταιρεία “RAPGroup P.C. Εταιρείες Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών και εν γένει απορριμμάτων”, εκτιμώντας τη δαπάνη για το συγκεκριμένο έργο σε 24.800 ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ.
Σύμφωνα με το έγγραφο του Δήμου Οιχαλίας, ο συγκεκριμένος ΟΤΑ της Μεσσηνίας επιζητεί να αναλάβει η συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία τις υπηρεσίες μεταφοράς και διαχείρισης των απορριμμάτων του με απευθείας ανάθεση. Η εν λόγω υπηρεσία, όπως διευκρινίζεται στο ίδιο έγγραφο, “αφορά στη μεταφορά και επεξεργασία αστικών στερεών αποβλήτων του Δήμου Οιχαλίας, που θα μεταφερθούν και θα παραδοθούν στις εγκαταστάσεις του αναδόχου προς επεξεργασία έως 19 Φεβρουαρίου 2018”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου