Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Ομόφωνο ψήφισμα για τα Αστυνομικά Τμήματα της Τριφυλίας

Κατά του κλεισίματος Αστυνομικών Τμημάτων στην Τριφυλία τάχθηκε εκ νέου ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, επανεγκρίνοντας παλιότερο ψήφισμά του για αυτό το θέμα. Ωστόσο στο επίκεντρο των βολών εκ μέρους συμβούλων της πλειοψηφίας βρέθηκε ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του.  
Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας τόνισε ότι το ΔΣ έχει εκφραστεί και έχει πάρει θέση, ότι το κράτος οφείλει να παρέχει αίσθημα ασφάλειας και προστασίας στον πολίτη. Και στο αίτημα να μην κλείσει κανένα ΑΤ στο Δήμο, είπε ότι πρέπει όλοι οι πολίτες της Τριφυλίας να είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Την ανησυχία του εξέφρασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, σημειώνοντας για τον κ. Κωνσταντινέα ότι είναι βουλευτής Μεσσηνίας και πρέπει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των Μεσσήνιων πολιτών και όχι την κυβερνητική γραμμή. 
Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Επαμεινώνδας Βουδούρης υπογράμμισε πως αυτό που συζητάμε τώρα έχει αρχίσει εδώ και μια 4ετία με το νόμο Δένδια, που προέβλεπε μείωση προσωπικού και κλείσιμο ΑΤ, λέγοντας πως οι φωνές κατά του Κωνσταντινέα είναι άδικες.
Ο,τι γίνεται στα θέματα της Υγείας και της Αστυνομίας είναι συνέπεια και συνέχεια της προηγούμενης κυβέρνησης που ακολουθεί και η σημερινή, επισήμανε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Σαράντος Κουκούμης.
Παρέμβαση ακόμη στο να μην κλείσει το ΑΤ Κοπανακίου έκανε και ο αντιδήμαρχος Οιχαλίας Αθανάσιος Κόλλιας
Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σαρματζής χαρακτηρίζοντας τον κ. Κωνσταντινέα δεξιοαριστερό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έχει αναλάβει εργολαβικά το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών. Τόνισε ότι στα Φιλιατρά προσανατολίζονται στη δημιουργία μιας συντονιστικής επιτροπής αλλά και ενός συλλαλητηρίου.
Τελικά το Σώμα κατέληξε ομόφωνα στο ίδιο ψήφισμα που είχε εκδώσει πριν λίγο καιρό, καθώς αποσύρθηκε πρόταση του δημάρχου να γίνεται σε αυτό αναφορά και για τον κ. Κωνσταντινέα.
Στο βίντεο, από το kopanakinews, η τοποθέτηση του εκπροσώπου του Δήμου Οιχαλίας, Αντιδημάρχου κ. Αθανασίου Κόλλια.


Πηγές: eleftheriaonline.gr - kopanakinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου