Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Εκδήλωση των παιδικών σταθμών του Δήμου Οιχαλίας με θέμα «Μαθαίνω για την ανακύκλωση»

Με παιδικά χαμόγελα και φωνές γέμισε την Τετάρτη 18/5/2016 το Πνευματικό Κέντρο «Μαρία Κάλλας» του Δήμου Οιχαλίας ύστερα από την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών με θέμα «Μαθαίνω για την Ανακύκλωση».
Στην κατάμεστη αίθουσα τα παιδάκια αλλά και οι μεγαλύτεροι  μέσα από τον χορό, το τραγούδι αλλά και άλλες δραστηριότητες  έμαθαν για την σημασία της ανακύκλωσης.
H εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των Αντιδημάρχων κ. Κόλλια, κ. Ηλιόπουλου, κ. Καραμπούλα και του Προέδρου του Οργανισμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου κ. Στούπα.
Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί των παιδικών σταθμών του Δήμου (Δώριο, Διαβολίτσι, Μελιγαλάς) ξεκίνησαν την ενημέρωση των μικρών φίλων μέσα από διάφορες δραστηριότητες, χορό και τραγούδι.
Ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Κόλλιας
Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι εκπαιδευτικοί και τα παιδιά δημιούργησαν πρωτότυπες κατασκευές και παιχνίδια από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ στους γονείς μοιράστηκαν σακούλες ανακύκλωσης καθώς και ενημερωτικό υλικό.
Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε μια σειρά εκδηλώσεων, που έχει ξεκινήσει ο Δήμος Οιχαλίας στα πλαίσια αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό με την αποκομιδή των απορριμμάτων, με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους Δημότες σχετικά με την ανακύκλωση.

Πηγή: Δήμος Οιχαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου