Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πίτας Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Μεσσηνίας "Η Ρούμελη" - Αρχαιρεσίες

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 η ετήσια κοπή πίτας τους Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Μεσσηνίας ″Η Ρούμελη″ στο ξενοδοχείο REX Καλαμάτας. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρός Γεώργιος Πάζιος στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παριστάμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Παρότρυνε όλους να παραμείνουν ενεργοί και να παρακινήσουν και τα παιδιά τους προκειμένου να μη λησμονήσουν τις παραδόσεις και τις ρίζες τους. Κλείνοντας τόνισε πως όλοι μαζί, με πίστη στο Θεό, με αγάπη και κατανόηση ο ένας για τον άλλο και αλληλεγγύη, θα τα καταφέρουμε, όπως τα κατάφεραν στο παρελθόν, σε πολύ χειρότερες καταστάσεις, οι πρόγονοι μας.
Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιωάννης Λίβας ο οποίος και κέρδισε ένα πολυμηχάνημα καφέ.
Η φετινή κοπή πίτας συνέπεσε και με τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου όπου και κατόπιν ψηφοφορίας επανεξελέγη Πρόεδρος για 5η διετία ο ιατρός Γεώργιος Πάζιος, Αντιπρόεδρος ο κος Ιωάννης Λίβας, Ταμίας η κα Λέκκα Βασιλική, Γραμματέας η κα Βαϊνά Βασιλική, Μέλος η κα Αλιάγα Ασπασία και Αναπληρωματικά Μέλη ο κος Τσανής Παναγιώτης και ο κος Παντίδος Κωνσταντίνος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου