Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Αναβαθμισμένη ιστοσελίδα Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

Αγαπητά μέλη,
εκ μέρους της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ με ότι καλύτερο επιθυμείτε με υγεία, χαρά, ευδαιμονία και ειρήνη για τον κόσμο άπαντα.
Θα θέλαμε να φέρουμε στην προσοχή σας ότι με απόφαση του Δ.Σ. έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αναβάθμισης της επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη μας απανταχού της γης και την καλύτερη ενημέρωση μας για τα κατά τόπους δρώμενα. 
Στην σημερινή εποχή της άμεσης επικοινωνίας η ψηφιακή τεχνολογία παρέχει εργαλεία άριστα για αυτήν την δυνατότητα ούτως να είμαστε κοινωνοί ανά πάσα στιγμή για τις κατά τόπο συλλογική μας παρουσία ανά την υφήλιο. 
Αυτό αναφορά όχι μόνο την Μεσσηνία και την Ελλάδα αλλά  πρωτίστως την παρουσία μας ανά τα μήκη και πλάτη της υδρογείου οπουδήποτε δραστηριοποιούνται οι Μεσσήνιοι συμπατριώτες μας.
Κατά το αρχαίον ρητόν, "Εν τη ενώσει η ισχύς" !
Η προσπάθεια αυτή αφορά επίσης και την νεότερη γενιά των απαναντού Μεσσηνίων και φίλων  της ιστορικής περιοχής μας.
Οι προοπτικές και οι πρωτοβουλίες που έχουν δρομολογηθεί και που προγραμματίζονται προσεχώς εκ μέρους της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας έχουν δώσει σημαντική ώθηση στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής μας και έχουν αναδείξει παγκοσμίως την πολύπλευρη και ανεκτίμητη εμπεριεχόμενη σημασία της Μεσσηνιακής περιφέρειας στην Νότια Πελοπόννησο.
Υπό την διαχρονική και εμπνευσμένη ηγεσία των αιρετών της Μεσσηνίας η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία αρχίζει να παράγει ανεκτίμητης αξίας έργο και δημιουργεί πολιτισμικά αποθέματα και σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές Μεσσηνίων και όχι μόνο.
Σε αυτές τις πρωτοβουλίες στεκόμαστε όλοι παρά πλευρώ και πλαισιώνουμε όπου ο καθείς όπου βρίσκεται και όπως μπορεί.
Το πεδίο είναι πάντα ανοικτό σε όλους όπου επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν.
Στο σχέδιο αυτό πλεύσης μας ανακοινώνουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας που ξεκίνησε από τον προηγούμενο Αύγουστο και αφορά την καινούργια και αναβαθμισμένη ηλεκτρονική μορφή και διεύθυνση της ιστοσελίδας μας, όπου μπορείτε να επισκεφτόσαστε συχνά και να ενημερωνόσαστε αλλά και επίσης για να αναρτείτε  τα δικά σας τοπικά δρώμενα.
Αφεξής,  
η Μεσσηνιακή Αμφικτυονία θα παρουσιάζεται μέσω των εξής ιστοσελίδων της:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου