Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νέος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας ο Γιάννης Αργυράκης

O Γιάννης Αργυράκης είναι από χθες το απόγευμα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας στη θέση του παραιτηθέντος Παν. Αλευρά. Η ανάδειξή του ήταν ομόφωνη, αφού, όμως, όπως πληροφορηθήκαμε, εξέφρασαν μικρότερο ενδιαφέρον και οι Στ. Ξηρογιάννης, Γ. Μπακούρος και Θεόδ. Σταυριανόπουλος. Τελικά, υπερίσχυσε ο κ. Αργυράκης.
Της συνεδρίασης της ομάδας της «Νέας Πελοποννήσου» από τη Μεσσηνία προήδρευσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου (ως πλειοψηφούσα είχε συγκαλέσει τη συνεδρίαση). Σε αυτή δεν παρέστη ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Τσαπόγας, μολονότι, όπως πληροφορηθήκαμε, του είχε γίνει σχετική πρόσκληση.
Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας γεννήθηκε το 1959 στα Αρφαρά Μεσσηνίας. Σπούδασε τοπογράφος μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1986 έως το 1994 διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος Αρφαρών, ενώ από το 1898 έως το 1998 ήταν στέλεχος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας. Στην περίοδο από το 1998-2002 διετέλεσε δήμαρχος Αρφαρών, ενώ από το 1998-2010 ήταν μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ (την περίοδο 2002-2006 ήταν αντιπρόεδρος). Από το 2003-2010 ήταν δημοτικός σύμβουλος Αρφαρών και μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΑΝ.ΜΕΣ. ΟΤΑ Α.Ε. ως εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ Ν. Μεσσηνίας, ενώ έκτοτε ήταν πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ.

Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου