Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έγινε το Πρώτο Αντάμωμα των Αποδήμων Μεσσηνίων

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στη Νέδα και τα Πλατάνια πραγματοποιήθηκε το Πρώτο Αντάμωμα των Αποδήμων Μεσσηνίων.
Το διήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε, το Σάββατο 20 Ιουλίου, το πέρασμα της Νέδας, το οποίο απευθυνόταν κυρίως στους νέους και την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. το καλωσόρισμα και τους  χαιρετισμούς από όλους τους Μεσσηνίους στο Θέατρο Αρνόκουρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας και άλλοι.
Στη συνέχεια χορευτικό από τα Φιλιατρά  χόρεψε παραδοσιακούς χορούς.
Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με το συγκρότημα του αγαπητού φίλου και συμπατριώτη μας Λεωνίδα Παπακώστα, που δεν θα μπορούσε να λείψει άλλωστε από το πρώτο Αντάμωμα των Αποδήμων Μεσσηνίων. 
Έτσι ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την χαρά να απολαύσει ένα ασταμάτητο παραδοσιακό γλέντι που κράτησε πάνω από δύο ώρες.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν φαγητά και ποτά από τους  οργανωτές.
Το αντάμωμα έγινε με συνεργασία του Δήμου Τριφυλίας (Κοινωφελής Επιχείρηση), της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας, της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας, των πολιτιστικών συλλόγων Πλατανίων, Φίλων Νέδας, Αυλωνιτών, Ελαίας, Σιδηροκαστριτών, Πτέρης και Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου