Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Επιλογή αντιδημάρχων από το δήμαρχο Οιχαλίας

Με συμβιβασμούς, υποχωρήσεις και… δόσεις λαμβάνει ο δήμαρχος Οιχαλίας, Φίλιππος Μπάμης, τις αποφάσεις του για τους αντιδημάρχους.
Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, ανακοίνωσε τα ονόματα τεσσάρων αντιδημάρχων, που είναι οι Γιώτα Γεωργακοπούλου, Ηλίας Ντονάς, Λεωνίδας Φίλος και Τάνια Χαντζάρα.

Σημειώνεται ότι η Τάνια Χαντζάρα είχε έρθει σε μεγάλη σύγκρουση με το δήμαρχο, από την έναρξη κιόλας της τετραετίας, ωστόσο ο δήμαρχος, που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό της παράταξής του, αναγκάστηκε να τα ξεχάσει όλα αυτά.
Πλέον υπάρχει ακόμη μία θέση αντιδημάρχου, η οποία θα καλυφθεί μετά την εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει την Κυριακή, δεδομένου ότι προχθές δεν εξελέγη ο υποψήφιος που πρότεινε ο δήμαρχος, ο Δημήτρης Ηλιακόπουλος.
Προφανώς, ο δήμαρχος εκτιμά ότι η κενή θέση θα λειτουργήσει ως «δόλωμα» για τους φιλόδοξους συμβούλους του. Οι τελευταίοι, ελπίζοντας να γίνουν αντιδήμαρχοι, θα υπερψηφίσουν, ενδεχομένως, αυτή τη φορά το πρόσωπο που θα προτείνει για πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Μπάμης δήλωσε ακόμη ότι αναπληρώτριά του αντιδήμαρχος θα είναι η Γιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία δε θα έχει μισθό, ο Ηλίας Ντονάς θα είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά, ο Λεωνίδας Φίλος για τις υποδομές και η Τάνια Χαντζάρα για τον πολιτισμό και τα αθλητικά.
Εν όψει των εκλογών της Κυριακής για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Μπάμης κάλεσε τους συμβούλους του «να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι ψηφίστηκαν από τους δημότες μας για να προσφέρουν και όχι για να βολευτούν».

Πηγή: Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου