Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αρχές Νοεμβρίου και… βλέπουμε για την παράκαμψη Τσακώνας!!!

Τα φωτιστικά στα ‘’κατ εντ κάβερ” και στο ημιστέγαστρο καθυστερούν την παράδοση του πολύπαθου τμήματος Παραδείσια - Τσακώνα. Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, ο δρόμος που περιμένει όλη η Μεσσηνία, οι ντόπιοι και οι Μεσσήνιοι ετεροδημότες, θα παραδοθεί στις αρχές Νοεμβρίου.
Και αυτό γιατί τα φωτιστικά για τα “κατ εντκάβερ” και το ημιστέγαστρο θα παραληφθούν από την κατασκευάστρια κοινοπραξία στις 20 Οκτωβρίου.
Ο δρόμος είναι σχεδόν έτοιμος και κυκλοφορείται με άνεση στο μεγαλύτερο μέρος του. Αυτή την περίοδο τοποθετούνται οι κολόνες φωτισμού πριν και μετά τις γέφυρες και τα τελευταία στηθαία ασφαλείας. Απομένουν η σύνδεση του ρεύματος από τη ΔΕΗ, τα ενισχυμένα στηθαία ασφαλείας και τα σήματα που θα είναι πολλά στην παράκαμψη, στο σημείο της μεγάλης κατολίσθησης, εκεί όπου κατασκευάζεται η μεταλλική τοξωτή γέφυρα των 390 μέτρων.
Παράλληλα, προχωρούν και οι εργασίες για την κατασκευή της συγκεκριμένης γέφυρας, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την ενίσχυση του μεσόβαθρου, με τη βοήθεια εντυπωσιακού γερανού. Να υπενθυμίσουμε ότι από την παράκαμψη των 800 περίπου μέτρων όπου τα αυτοκίνητα θα κινούνται με 40 χιλιόμετρα, σε μια λωρίδα ανά κατεύθυνση, θα περνούν και λεωφορεία και φορτηγά, ενώ η πλήρης παράδοση του έργου με την τοξωτή γέφυρα υπολογίζεται το καλοκαίρι του 2013.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. Αρχές Νοεμβρίου ναι. Αλλά είναι σίγουρο του 2012; Από μήνα σε μήνα το πάνε.
    Ανδρέας Γεωργιόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή