Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας του Συλλόγου Καλλίτσαινας

Σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11.00 π.μ., στο επί της οδού Παρασκευοπούλου & Κωστή Παλαμά, Θέατρο «Ξυλοτεχνίας» στο Περιστέρι, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προοδευτικού Συλλόγου «Καλλίτσαινας».Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου Καλλιτσάνων.Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο φιλόξενος Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Γεωργόπουλος και εκλεκτός φίλος των Σουλιμαίων.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιος μπουφές με παραδοσιακούς μεζέδες και γλυκίσματα, τα οποία είχαν παρασκευάσει οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου, και στη συνέχεια χορός με παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μας.
Για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου οργανώθηκε μια μικρή παράσταση με τη συμμετοχή κλόουν, προσφορά της Αναστασίας Κολοσκόπη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: οι Αντ/γοι ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Παν/της Κων. Γεωργακόπουλος και Ιωάννης Τετράδης, ο Αντ/γος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Αναστάσιος Κατσίρος, ο δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αυλωνιτών Σπύρος Τρουπάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπιζαίων Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, από το Σύλλογο Άνω Δωριτών ο Γεν. Γραμματέας Νικόλαος Φ. Κόλλιας και το Μέλος Ιωάννης Αλεξ. Ανδριόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου Μιχάλης Κακλαμάνος, ο Στάθης Ριμπάς συνταξιούχος εκπαιδευτικός και ο Δημήτριος Κολέτσος συνταξιούχος της Δ.Ε.Η. - Λαογράφος. Οι τρείς τελευταίοι, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος χαιρέτησαν την εκδήλωση.
Μπράβο στο Σύλλογο Καλλιτσάνων για την τέλεια διοργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άριστη φιλοξενία τους. Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου