Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Εόρτιο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Φίλες και Φίλοι,
Το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Κυρίου και ο ερχομός του νέου έτους αποτελούν για όλους μας μία νέα αρχή. Είναι μια αφετηρία για νέες ελπίδες και προσδοκίες.
Διανύουμε αναμφισβήτητα μια κρίσιμη περίοδο, με έντονα σημάδια παρακμής του δημόσιου βίου.
Η κοινωνία μας αντιμετωπίζει μια βαθιά και πολύπλευρη κρίση.
Το κράτος πρόνοιας βάλλεται βάναυσα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Για τους λόγους αυτούς, τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, πρέπει η σκέψη όλων μας αυτές τις άγιες ημέρες να είναι στραμμένη στους συμπολίτες μας, που αδικούνται και ταλαιπωρούνται.
Αγωνιώ μαζί τους για όσα η πολιτεία τούς οφείλει και λυπάμαι για εκείνα που έχουν στερηθεί. Δεν πρέπει όμως να χάσουμε την ελπίδα μας. Με πίστη πάντα στις ανθρώπινες αξίες, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.
Ο νέος θεσμός της αιρετής Περιφέρειας Πελοποννήσου, την περίοδο που πέρασε, έκανε μια σημαντική προσπάθεια για την ανάπτυξη της περιοχής μας και την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί πιο εντατικά στο ερχόμενο έτος, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Μεσσηνίων, αλλά και όλων των κατοίκων της Περιφέρειας.
Εύχομαι ολόψυχα η γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίζει κάθε καρδιά και κάθε σπιτικό που χειμάζεται στους δύσκολους καιρούς.
Η ανατολή του 2012, ας μας κάνει να ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και ανθρωπιά αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Καλές γιορτές με υγεία και χαρά.
Ο νέος χρόνος ας είναι καλύτερος για όλους.
Τέλος ευχαριστώ όλα τα Μ.Μ.Ε του Νομού μας, για την αντικειμενική και άμεση ενημέρωση προς τους συμπολίτες μας, καθώς και για την αμερόληπτη προβολή του έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου