Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μέτρα πυροπροστασίας στο Δήμο Οιχαλίας, ενόψει καλοκαιρινής περιόδου

Θέματα που αφορούν την πολιτική προστασία του Δήμου Οιχαλίας ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και την άμεση προμήθεια ασυρμάτων με τους οποίους θα εξοπλιστούν τα πυροσβεστικά οχήματα του δήμου, συζητήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Φίλιππου Μπάμη και των αντιδημάρχων με τους διοικητές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας Βασίλη Καπέλιο και του Κλιμακίου Μελιγαλά Σπύρο Αργυρόπουλο.
Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση που έγινε στο δημοτικό κατάστημα Μελιγαλά συζητήθηκαν τα εξής θέματα: Ο άμεσος προληπτικός καθαρισμός διαφόρων περιοχών και δρόμων, ο καθαρισμός χαντακιών για την αποφυγή πυρκαγιών, πλημμυρών κ.λπ., ο καθαρισμός αγροτικών δρόμων για την ομαλή πρόσβαση όλων των εμπλεκόμενων (Πυροσβεστική κ.λπ.) και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, καθώς και η άμεση προμήθεια ασυρμάτων για τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα του δήμου, ώστε να επικοινωνούν με αυτά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Ο κ. Μπάμης δήλωσε ότι όλος ο μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου Οιχαλίας είναι άμεσα διαθέσιμος κατά την αντιπυρική περίοδο. Ανέφερε επίσης ότι θα υπάρχει πάντα συνεργασία μεταξύ του δήμου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά, το οποίο - όπως τόνισε - πρέπει να αναβαθμιστεί και να γίνει Πυροσβεστικός Σταθμός.

Πηγή: Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. tha hthela na mas enhmerwsei to dhmotiko sumboulio pote tha kanei ta parapanw!!!!!!!! kales oi fwtografies kai synentexeis alla apa praxeis mhden!

    ΑπάντησηΔιαγραφή