Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

6 μήνες λειτουργίας του anodorio.blogspot.com

Σαν σήμερα πριν 6 μήνες ξεκίνησε η λειτουργία του ιστολογίου του χωριού μας. Ήταν ένα εγχείρημα δοκιμαστικό, που ποτέ κανείς δεν πίστευε, ότι θα είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι συνολικές επισκέψεις ξεπέρασαν κατά πολύ τις 6.000 και οι χώρες που μας διάβασαν κοντεύουν 50. Ιδιαίτερη αγάπη δείχνουν οι νέοι του χωριού, οι οποίοι μας αγκαλιάζουν με μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτή η αγάπη με αναγκάζει να συνεχίσω με μεγαλύτερο ζήλο και ευθύνη και το anodorio.blogspot να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο.

Ήδη η προσπάθεια βελτίωσης είναι πλέον ορατή, από τις 3 Σεπτεμβρίου στα βίντεο, τα οποία ανεβαίνουν με καλύτερη εικόνα και με δυνατότητα προβολής πλήρους οθόνης. Τα υπάρχοντα προηγούμενα βίντεο έχουν αντικατασταθεί και όλοι μπορούν να τα βλέπουν καλύτερα.

Ο σκοπός δημιουργίας του ιστολογίου είναι η προβολή του χωριού και η ανάδειξη των δραστηριοτήτων των κατοίκων του, γι΄αυτό η συνεχής βοήθεια όλων είναι απαραίτητη.
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν στέλνοντας πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό που αμέσως θα γίνεται η δημοσίευσή των.

Στην διάρκεια των 6 μηνών βοήθησαν αρκετοί φίλοι, όπως μπόρεσε ο καθένας από την μεριά του. Σε αυτό το σημείο ενδεικτικά θα αναφέρω μερικά ονόματα, που στο μέλλον ελπίζω να είναι πολύ περισσότερα: Κώστας Βασ. Πάλλας, Λεωνίδας και Φωτεινή Θεοχάρη, Γιάννης Αλλαγιάννης, Δημήτριος Παν.Αθανασόπουλος, Γεώργιος Αλ. Ανδριόπουλος, Ελπίδα Ι. Ανδριοπούλου, Αλέξιος Ι. Ανδριόπουλος και πολλοί άλλοι ανώνυμοι.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα ιστολόγια Kopanakinews, Trifylianews, Τριφυλιακά Νέα και την εφημερίδα των Σουλιμαίων, για τη συνεχή διαφήμιση και προβολή που κάνουν στο anodorio.blogspot.com

Μαζί συνεχίζουμε………

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου