Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Το βιβλίο των επισκεπτών

Αφού πρώτα εκφράσουμε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μας στον πατριώτη μας τον Γιάννη, που μας επιτρέπει δια μέσου της ιστοσελίδας του να επικοινωνούμε με τους πατριώτες μας, θα επιθυμούσαμε να ευχηθούμε από το μακρινό Καναδά σε όλους τους Σουλιμαίους καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές και καλή διασκέδαση στην ταβέρνα του Μέλιου, καθώς και στις άλλες ταβέρνες.
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς.
Φώτιος Δημητρακόπουλος - Ιωάννης Παπαδοπουλος
Μόντρεαλ Καναδά.
Αγαπητέ Γιάννη
θερμά συγχαρητήρια για το πρόγραμμα σας και την δουλειά που κάνετε.
Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε καλά και να μας παρουσιάζετε όλο και καινούργια.
Και κάτι άλλο προσπαθήστε το χωριό να ξαναπάρει το όνομα Σουλιμά.
Και πάλι Συγχαρητήρια
Ιωάννης Παπαδόπουλος
Μοντρεαλ Καναδα.
02 Αυγούστου 2010 6:16 μ.μ.

Αγαπητέ Γιάννη
Μέσα από την καρδιά μου τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαίρετον και πατριωτική δουλειά που επιτελείς. Καταγόμενος από τον Άγιο Γεώργιον θεωρώ τον εαυτόν μου βέρα Σουλιμαίο, διότι τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στο γρέκι του Μπεράτι από του Σουλιμά.
Οι Σουλιμοχωρίτες στα πέρατα του κόσμου είμαι σίγουρος ότι σου είναι ευγνώμονες αφού τους χαρίζεις με την ιστοσελίδα σου ότι πολυτιμότερον και ιερότερον μπορούν να χαίρονται δηλ. την ιστορίαν και την λαϊκήν παράδοσιν του χωριού τους.
Να έχεις καλή υγεία και καλή συνέχεια
Φωτης Δημητρακοπουλος
Μοντρεαλ Καναδα
18 Ιουνίου 2010 6:55 μ.μ.

Ακάματε ρεπόρτερ Γιάννη, για μία ακόμη φορά σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια, για την προσπάθεια που καταβάλεις να αναδείξεις την ιστορία και την λαϊκή παράδοση της αγαπημένης μας γενέτειρας (Σουλιμά) και όχι μόνο. Συνέχισε με το ίδιο ενδιαφέρον και να είσαι βέβαιος ότι οι έχοντες νου και κρίση συμπατριώτες μας θα στο αναγνωρίσουν αργά ή γρήγορα.
Κώστας Βασ. Πάλλας
Πρόεδρος Συλλόγου "ΤΟ ΣΟΥΛΙΜΑ"
01 Μαΐου 2010 8:01 μ.μ.

Αγαπητέ Γιάννη
Για την συμπλήρωση ενός χρόνου ζωής του ιστολογίου σου, σου εύχομαι υγεία, μακροημέρευση και καλή δύναμη ώστε να συνεχίσεις να δημοσιεύεις θέματα από την ιδιαίτερη πατρίδα μας. Να με κάνεις "να χαίρομαι, να αντρειεύομαι και να κρυφοκαμαρώνω".
Δημήτρης Παν. Αθανασόπουλος
22 Μαρτίου 2010 6:32 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
Ότι θα έβλεπα το Σουλιμά και on line δεν το περίμενα! Πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή της όλης προσπάθειας...
07 Μαρτίου 2010 1:04 π.μ.

Πολύ καλή δουλειά μπράβο στους δημιουργούς αυτού του βίντεο αλλά και των υπολοίπων βίντεο και φωτογραφιών που είδα αναρτημένες στο blog σας. Μία παράκληση μόνο, αν υπάρχουν παλιές φωτογραφίες από το Σουλιμά με Σουλιμαίους ή με αξιοθέατα του τόπου μας πριν εκσυγχρονιστεί, παρακαλώ αν μπορείτε να αναρτήσετε και αυτές.
Ευχαριστώ Με εκτίμηση
Σπύρος Τασιγεώργος του Γιώργαβριήλ!
11 Φεβρουαρίου 2010 4:20 μ.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ! ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, Κ ΧΑΖΕΜΑ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ.. ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ
01 Φεβρουαρίου 2010 11:23 μ.μ.

Πολλά συγχαρητήρια από Φραγκφούρτη.
Στα χωριά αυτά ξαναγεννήθηκε η Ελλάδα μας, στα χωριά αυτά εκφράστηκε αυθεντικά η αληθινή αγάπη για την πατρίδα και για το έθνος.
Θάνος Κωτσόπουλος ( Από Ψάρι )
13 Δεκεμβρίου 2009 12:29 π.μ.

Αγαπητέ μπράβο σου.
Σου αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί μεταξύ άλλων φέρνεις στην επιφάνεια τη συνεισφορά των Ντρέδων στην πατρίδα, που εν πολλοίς παραμένει άγνωστη. Όταν τον περασμένο Ιούλιο μίλησα εδώ από την τηλεόραση για την Μεσσηνιακή Επανάσταση, και ταυτόχρονα αναφέρθηκα στους Ντρέδες και τα Σουλιμοχώρια, πολλοί μου είπαν: Δεν ξέραμε τίποτα απ' αυτά!
Καλή συνέχεια!
Ιωάννης Μπουγάς - Μόντρεαλ (από Γαργαλιάνους)
20 Οκτωβρίου 2009 12:15 π.μ.

Γιάννη συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου. Χθες διάβασα την εφημερίδα και δεν το πίστευα. Είδα της κόρες μου στον επιτάφιο και ήταν σαν να ήμουν εκεί. Τρελάθηκα. Μπράβο...μπράβο...μπράβο.
Καλή συνέχεια.
Νίκη Γ. Δεδεμάδη.
14 Μαΐου 2009 10:03 π.μ.

Γιάννη συγχαρητήρια.
Αυτό που έκανες είναι μεγάλο πράγμα, για εμάς που είμαστε στην άλλη άκρη του κόσμου και χωρίς να έχουμε γεννηθεί εκεί, μεγαλώσαμε ακούγοντας τον πατέρα μου να μιλάει για μέρη, ονόματα και τραγούδια. Μας τα έλεγε τόσο ζωντανά και καθημερινά που ακόμη και τις μυρωδιές του χωριού μας τις αισθανόμαστε. Το Σουλιμά είναι στην καρδιά μας. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς με τα παιδιά μας κι έτσι κι αυτά αγαπάνε τον τόπο μας και την οικογένεια μας που είναι τόσο μακριά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό που κάνεις. Μας κάνεις να ζούμε το χωριό εδώ στην Αργεντινή.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜ. ΓΚΙΩΝΗ
13 Απριλίου 2009 10:08 μ.μ.

ΓΙΑΝΝΗ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΜΑΙΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.
ΕΛΕΝΑ Γ.ΤΑΣΙΓΙΩΡΓΟΥ(ΓΙΩΡΝΙΚΑΚΙ)
11 Απριλίου 2009 7:31 μ.μ.

Μπράβο Γιάννη, πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Οι μισοί Έλληνες να είχαν το πατριωτικό σου πνεύμα και την διάθεσή σου να αναδείξεις τον τόπο μας, θα ήμασταν ευτυχισμένοι.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι.
Δημήτρης Κων. Πάλλας
11 Απριλίου 2009 1:25 μ.μ.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας πατριώτη. Ρίξε και μια ματιά σ΄αυτά τα άρθρα στο Κοπανάκι newsΣΟΥΛΙΜΑ - ΔΩΡΙΟ 24-25 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΜΙΑΝΟΥκαι ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ. ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ-ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αν σ΄αρέσει κάτι στην διάθεσή σου. Μπες και στο blog http://sylgyndorio.wordpress.com/
Xαιρετώ Δημήτρης Γιαννόπουλος από Αρτίκι Σαρακινάδα.